E-Mail:
info@webprofits.nl
Phone:
0294 - 785 901
Address:
Lindewetering 22, Abcoude

Diensten

WebProfits Consultancy adviseert en ondersteunt bedrijven in het doen van internet marketing activiteiten. De belangrijkste taak is deze bedrijven helpen met het vaststellen en behalen van de bedrijfsdoelstellingen op internet. Doelstellingen kunnen per bedrijf uiteenlopen, daarom start WebProfits Consultancy voor aanvang van ondersteuningswerkzaamheden altijd eerst met helder te krijgen wat de doelstelling van de website voor uw bedrijf is.

Omdat een organisatie uit het MKB over het algemeen niet beschikt over een ongelimiteerd advertentiebudget is het van essentieel belang om kostenefficiënt bezig te zijn. Vanwege deze reden richt WebProfits Consultancy de aandacht met name op GRATIS tools bij het uitvoeren van online activiteiten. Voor grotere organisaties geldt dat budgetten beter aan het gebruik van data kan worden besteedt, dan aan relatief dure tools die alleen data verzamelen en verder geen inzichten opleveren. Uiteindelijk is het verbeteren van uw website mensenwerk, waarbij mensen eerst tot inzichten moeten komen met behulp van de juiste tools om vervolgens tot acties ter verbetering te komen. De meest gebruikte GRATIS tools zijn van Google en Wingify:

  • Google Analytics; een webanalytics pakket om statistieken over de websitebezoekers te verzamelen en te analyseren.
  • Visual Website Optimizer; een testoplossing om A/B en multivariate experimenten uit te kunnen voeren.

De toegevoegde waarde van WebProfits Consultancy zit zowel in het adviseren over de strategische aanpak als in de concrete praktische invulling.
Bij strategische zaken kunt u denken aan: waar moet ik beginnen? wat voor KPI’s kan ik het beste gebruiken voor mijn website? en: hoe kan ik het proces van conversieoptimalisatie het beste aanpakken?
Bij praktisch advies denken wij aan hulp bij vragen als: welk script moet ik plaatsen? waarom ben ik niet vindbaar op bepaalde zoekwoorden? en: wat betekent deze data?

Adverteren is niet gratis. Bezoekers naar uw website krijgen kan op een doelgerichte en kostenefficiënte manier door te adverteren via Google AdWords. Binnen het adverteren zijn er tal van zaken belangrijk die u veel kosten kunnen besparen; zo behaalt u een concurrentievoordeel door slim te adverteren omdat u gebruik maakt van onze kennis en ervaring.

WebProfits Consultancy ziet het optimaliseren van de online marketing activiteiten als een continu proces wat bestaat uit 3 hoofdonderdelen:

  1. Verkeer genereren naar uw website
  2. Data verzamelen en analyseren
  3. Testen: conversie optimalisatie

Het continue proces van optimaliseren kan worden gedaan door middel van bovenstaande drie producten. Uiteraard zijn er ook andere tools/producten die kunnen worden gebruikt bij één of meer van deze drie hoofdonderdelen van online marketing. Om ervoor te zorgen dat u niet door een overdaad aan verschillende tools voor uiteenlopende doeleinden overladen wordt, streeft WebProfits Consultancy na om een sterke FOCUS te houden. Zo behoudt u het overzicht.

Zoekmachine adverteren via Google AdWords


Verkeer genereren naar uw website door te adverteren via Google AdWords

Om waardevolle bezoekers naar uw website te krijgen dient u vindbaar te zijn in Google op zoekwoorden die relevant zijn voor uw bedrijf. Door diepgaande kennis van zaken over de werking van Google AdWords en ruime ervaring in het beheren van AdWords campagnes kan WebProfits Consultancy ervoor zorgen dat u het maximale uit uw AdWords campagne haalt.

Websitestatistieken verzamelen en analyseren met Google Analytics

Data over de bezoekers van uw website verzamelen en analyseren met behulp van Google Analytics

Het goed doormeten van bezoekersgedrag op uw website legt de basis voor al uw online activiteiten. Alleen op basis van betrouwbare data kunt u goede beslissingen nemen. Wij hebben de expertise om Google Analytics op de juiste wijze te implementeren en de data correct te interpreteren. Na de implementatie kunnen er analyses gedaan worden om inzichten te krijgen in bezoekersgedrag op uw website.

Conversie optimalisatie: A/B en multivariate testen met de Visual Website Optimizer

Conversie optimalisatie: A/B en multivariate testen met de Visual Website Optimizer

De doelstelling bij conversieoptimalisatie is ervoor zorgen dat een zo hoog mogelijk percentage van uw websitebezoekers doen wat ú graag wilt dat ze doen. Wij bieden begeleiding in het opzetten van testtrajecten waarbij beslissingen over aanpassingen aan uw website worden gebaseerd op bezoekersgedrag, waardoor het rendement van uw website verbetert.

WebProfits Consultancy focust zich op uw doelstelling, is kostenefficiënt door gebruik te maken van voordelige oplossingen en probeert voordeel voor u te behalen door slim te zijn. Bij WebProfits Consultancy kunt u kiezen voor eenmalige of structurele (periodieke) ondersteuning. Wilt u (meer) aandacht gaan geven aan de internet activiteiten van uw bedrijf? Is het hebben van een partij die u kan voorzien van adviezen op het gebied van internet marketing voor u interessant? Neem dan contact met ons op!

Contact