E-Mail:
info@webprofits.nl
Phone:
0294 - 785 901
Address:
Lindewetering 22, Abcoude

Over WebProfits

WebProfits Consultancy is in 2010 van start gegaan met dienstverlening op het gebied van online marketing en richt zich hierbij op zowel het midden- en kleinbedrijf alsook grote organisaties. In de kern houdt WebProfits Consultancy zijn focus op de doelstellingen van uw website, voert activiteiten op een kostenefficiënte manier uit, en helpt u vooruitgang te boeken en concurrentievoordeel te behalen door slim te zijn.

WebProfits Consultancy ziet internet marketing als een manier om aantoonbaar klanten aan te trekken via uw website waardoor op een goede manier uw marketingkosten te monitoren zijn. Wij zien internet marketing niet als blindelings adverteren en vervolgens hopen dat er klanten voor terugkomen zonder hiervan achteraf het effect te kunnen laten zien. Dit gebeurt nog wel eens door bijvoorbeeld budget te spenderen aan banners of “kliks in te kopen” van een volledig onbekende herkomst. Juist omdat op internet zoveel meetbaar is, kan door intelligente beslissingen gebaseerd op data (websitestatistieken) grote vooruitgang worden geboekt. Het verkrijgen van inzichten en het testen van verbeteringen die voortvloeien uit creatieve ideeën logisch nadenken is de kern van succes. Het doel is om datagedreven beslissingen te nemen.

Als bedrijf (en ook persoon) kun je op internet eigenlijk niet om Google heen. Praktisch iedereen gebruikt de zoekmachine van Google en daarnaast wellicht nog één of meer van de andere Google-producten.

Matt Cutts (Principal Engineer bij Google) legt in onderstaande video uit hoe de zoekmachine van Google werkt.

WebProfits Consultancy is geïnspireerd door het succes van Google en enthousiast over de kansen en voordelen die dit biedt voor bedrijven om met internet marketing activiteiten ook succesvol te zijn op internet.

Het kan voor u interessant zijn om met uw bedrijf te adverteren via Google om zo zeer gericht uw doelgroep (gebaseerd op welke zoekopdracht ze in Google intypen) te bereiken. Naast adverteren biedt Google ook GRATIS tools aan die voor u zeer waardevol kunnen zijn met betrekking tot uw internet marketing activiteiten; één van deze Google-tools is Google Analytics. Daarnaast zijn er ook andere GRATIS tools zoals Visual Website Optimizer van het bedrijf Wingify. Het niet gebruik maken van deze GRATIS tools is een gemiste kans! Aan u de beslissing om tijd, energie en mensen beschikbaar te maken om door middel van deze tools uw bedrijf op internet een stap verder te helpen.

Wilt u weten welke dienstverlening WebProfits Consultancy biedt? Bekijk dan onze diensten!

Contact